1. <dd id="igl9c"></dd>
      <button id="igl9c"><object id="igl9c"></object></button>

      <th id="igl9c"><track id="igl9c"></track></th>

      DA HOP校園

      越南 / 1+1>2 Architects

      Da Hop幼兒園與小學(xué)項目位于越南北部山區的和平省,設計主張與當地文化,自然和居民形成友善和諧的關(guān)系。

      學(xué)校整體設計包含多種多樣的空間,十分活潑有趣,從教室俯瞰周?chē)娜荷?,孩子們能夠自由地收獲意外之喜,增添上學(xué)的樂(lè )趣。為了能讓孩子們在學(xué)習感到快樂(lè ),設計注重體量交錯的韻律與動(dòng)態(tài),采用帶有屋頂的連橋連接,為孩子提供方便與安全的活動(dòng)空間。該學(xué)校包含很多類(lèi)型的空間:練習室,技能室,劇院,四季泳池,室內與露天體育場(chǎng),水上花園等,與操場(chǎng)和草坪相連,使兒童獲得全面發(fā)展。

      Overall the school is extremely lively with interesting diverse spaces, the classrooms overlooking the surrounding mountains, where children can freely explore and experience surprises, increasing joy when go to school. Priority for young children to learn while playing, the design focuses on the movement with the blocks interlocking with the rhythm, connected by a covered bridge corridor, convenient and safe for children movement. The school includes many versatile spaces: practice rooms, skill rooms, theaters, 4-season swimming pools, indoor and outdoor stadiums, aquatic gardens, … interwoven with playgrounds and lawns, which meet the comprehensive development needs of children.

      南北向的軸線(xiàn)優(yōu)化了通風(fēng)和采光。建筑采用了多彩的生態(tài)隔音屋頂,與排水溝相結合,收集雨水供學(xué)?;▓@的植物澆灌使用。此外,還有多種方案提升了教室舒適度:南側主立面上的遮陽(yáng)板;西北側開(kāi)放的陽(yáng)臺能夠有效遮擋陽(yáng)光與大風(fēng)。欠火磚的使用能夠減少熱量傳遞同時(shí)吸收噪音。

      The main axis in the North-South direction optimizes ventilation and natural lighting. The building has multi-colored eco-roof insulation, noise-proof, combined with rainwater gutters, making use of watering plants in the school yard. Along with solutions to increase room comfort: the sun-blocking layer on the main face of the South; the balcony with openings in the West and Northwest cover the sun and wind effectively. Unburnt bricks minimize heat transfer as well as increase sound absorption and noise reduction.

      建筑師與業(yè)主希望能夠為兒童教育創(chuàng )造一個(gè)舒適的家園。讓孩子們在熟悉,友好的環(huán)境下成長(cháng),形成“漸進(jìn)性記憶”,在學(xué)習旅途中緩慢探索內心世界,培養對家鄉的愛(ài)與地方性精神。

      Architects and clients’ wish is to create a cozy home for nurturing children. Growing up in a familiar, friendly context, these kids are experienced “gradual memories”, slowly entering their soul throughout the school journey, developing loves for their homeland and the spirituality in place.

      ▼夜景

      、

      Architects : 1+1>2 Architects (http://112.com.vn/)

      Investor : Da Hop Education

      Location : Zen Village, Huu Nghi ward, Hoa Binh city

      Chief architects : Hoang Thuc Hao, Nguyen Duy Thanh

      Architects in charge : Tran Hong Nam, Vien Thi Thu

      Construction work : Local construction team

      Finished year : 2019

      Site Area : 6990 m2

      Construction area : 2200 m2

      Photographs : Oki Photograph, 1+1>2 Architects

      More: 1+1>2 Architects


      ?VOOOOD

      ?環(huán)球好設計對接服務(wù)平臺

      ?平臺?賦能
      關(guān)于平臺
      發(fā)布與推廣

      品牌 中心

      服務(wù)架構

      ?元宇宙?服務(wù)

      設計星鏈?

      未來(lái)設計元宇宙

      ?

      預約設計

      對接服務(wù)

      聯(lián)系我們

      ?

      200955326@qq.com

      北京副中心運河商務(wù)區國際財富中心19棟
      +010 84780453

      VOOOOD未來(lái)好設計對接平臺 ? ? ? ?更加便捷高效的好設計對接服務(wù)平臺

      掃描二維碼分享到微信

      在線(xiàn)咨詢(xún)
      聯(lián)系電話(huà)

      010-84780453

      亚洲人人看,香蕉在线精品视频在线app,国产久7精品视频,高清国产在线观看

      1. <dd id="igl9c"></dd>
        <button id="igl9c"><object id="igl9c"></object></button>

        <th id="igl9c"><track id="igl9c"></track></th>